Wednesday, April 25, 2018
Sharonville Convention Center 11355 Chester Road, Sharonville, OH 45246

Conference Schedule


All Aboard the HR Collaborative! Don't Miss the Boat!


The HR Collaborative Conference Schedule

2018 HR Collaborative Speakers & Topics

7:30 am - 8:15 am - Registration, Continental Breakfast & Sponsor Exhibits

8:15 am - 8:30 am - Conference Kickoff, Opening Remarks

8:30 am - 9:30am - Keynote Session

The R Factor: How to Maximize the One Thing You Control (1 hour general credit)

Tim Kight

9:30 am - 10:00 am - Networking and Sponsor Exhibits (Northern Lights Ballroom)

10:00 am - 11:00 am - Breakout Sessions

Politics in the Workplace (Room 201/1 hour general credit)

Robert Shank & Tara Burke, Jackson Lewis P.C.

Unlock the Power of Mindfulness to Maximize Your Energy & Productivity (Room 202/1 hour general credit)

Jen Beck, Complete Health Revolution

The Future of Work (Room 204/1 hour general credit)

Aaron Bradley, University of Cincinnati & Dominic Iacobucci, BHDP Architecture + Design

11:00 am - 11:10 am - Break and Sponsor Exhibits (Northern Lights Ballroom)

11:10 am - 12:10p pm - Breakout Sessions

Navigating Slippery Slopes: An Employment Law Update (Room 201/1 hour general credit)

Jeff Mullins & Doug Anspack, Taft Stettinius & Hollister

Everyone Needs A Great Team: Research On Teaming and How to Build Exceptional Teams (Room 202/1 hour general credit)

Darrin Murriner, Cloverleaf LLC

Five Major Trends in the Pharmacy Benefit Management Market (Room 204/1 hour general credit)

Gannon Murphy, PhD, Arthur J Gallagher & Co.

12:10 pm - 1:00 pm - Lunch Buffet, Networking and Sponsor Exhibits (Northern Lights Ballroom)

1:00 pm - 2:00 pm - Afternoon Keynote

Behavioral Economics: What Actually Motivates Employees? (1 hour general credit)

Jordan Birnbaum

1:00 pm - 2:10 pm - Break and Sponsor Exhibits (Northern Lights Ballroom)

LOA Nightmares (Room 201/1 hour general credit)

Lee Geiger, Graydon Head

Why Kindness Matters at Work (Room 202/1 hour general credit)

Kelly Holden, DBL Law

Bridging the Gap: Analytics for Talent Management (Room 204/1 hour general credit)

Aubrey Wiete, Human Capital Institute

3:10 pm - 3:20 pm - Break and Sponsor Exhibits (Northern Lights Ballroom)

3:20 pm - 4:20 pm - Breakout Sessions

Beyond Compensation & Benefits: Using Total Rewards (Room 201/1 hour general credit)

Mary Sacksteder, Kettering Health Network

Culture Matters: Why Organizations Need Intentional Focus on Culture In Order to Thrive (Room 202/1 hour general credit)

Melanie Booher, MB Consulting Solutions

Making Referral Programs Count: Sourcing Quality Hires Through Employee Networks (Room 203/1 hour general credit)

Jenna Filipkowski, PhD, and Aubrey Wiete, Human Capital Institute

4:20 pm - Closing Remarks and Door Prizes (Northern Lights Ballroom)

The HR Collaborative

Please plan on attending the annual HR Conference, Navigating the Course: Building a Winning Crew.

Wednesday, April 25, 2018

Conference Location

Contact Info

HR Collaborative

Celia Werner, Administrator
4010 Executive Park Drive, Suite 100
Cincinnati, OH 45241
P: 513-554-3064
F: 513-563-9743
E: administration@hr-collaborative.org

Contact us